Matematik

hjælp til forskrift til eksponentiel udvikling

06. april 2008 af kim19 (Slettet)
Om den eksponentielle udvikling f gælder, at f(2)=1 og f(-2)=81.

Angiv en forskrift for f

en der vil hjælpe mig til hvordan jeg kommer igang med denne opgave.

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2008 af Isomorphician

Du kan opskrive to ligninger med to ubekendte

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Kig i din bog under eksponentiel regression.

Svar #3
06. april 2008 af kim19 (Slettet)

opskrive to ligninger med to ubekendte, hvordan ser det ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2008 af Isomorphician

I: 1 = b*a^2
II: 81 = b*a^(-2)

Skriv et svar til: hjælp til forskrift til eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.