Kemi
Bestem [OH-]
10. april 2008 af
mathjælp (Slettet)
Beregn koncentrationen af OH– i en 0,025 M opløsning af strontiumcyanid, Sr(CN)2. Kb(CN-) = 4,9.
Jeg får resultatet til 7,93*10^-4 M. Det rigtige svar er 7,87*10^-4 M. Hvordan får jeg det?
Jeg har sagt
[OH-] = 10^-(½(pKb-log 0,050)) = 7,93*10^-4 M
Jeg får resultatet til 7,93*10^-4 M. Det rigtige svar er 7,87*10^-4 M. Hvordan får jeg det?
Jeg har sagt
[OH-] = 10^-(½(pKb-log 0,050)) = 7,93*10^-4 M
Svar #1
11. april 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Jeg får samme resultat som dig. Og du har også benyttet den rigtige formel, så der må være en fejl i facitlisten ellers ved jeg ikke.
Skriv et svar til: Bestem [OH-]
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
