Kemi
Svær syre/base-opg.
10. april 2008 af
mathjælp (Slettet)
Jeg kan ikke rigtig gennemskue denne her.
Der opløses 5,8 g ammoniumcyanid i 1,2 L vand. Voluminet regnes for at forblive konstant. Beregn herefter koncentrationen af NH4+, NH3, HCN, CN– og H3O+.
Jeg har beregnet [NH4+] = [CN–] = 0,061 M og [NH3] = [HCN] = 0,049 M. Hvordan finder jeg så [H3O+?]
Der opløses 5,8 g ammoniumcyanid i 1,2 L vand. Voluminet regnes for at forblive konstant. Beregn herefter koncentrationen af NH4+, NH3, HCN, CN– og H3O+.
Jeg har beregnet [NH4+] = [CN–] = 0,061 M og [NH3] = [HCN] = 0,049 M. Hvordan finder jeg så [H3O+?]
Svar #1
11. april 2008 af Fyhring (Slettet)
Jeg forstår ikke. Er det hvad der står i opgaveformuleringen?
Og hvordan er du kommet frem til at koncentrationen er 0.049 M
Og hvordan er du kommet frem til at koncentrationen er 0.049 M
Skriv et svar til: Svær syre/base-opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
