Matematik

Trapez 1G - niveau

11. april 2008 af 0oSarao0 (Slettet)

I trapezet ABCD er siden AD parallel med siden BC, vinkelA = 68, |AD| = 12, |AB|=5 og |BC|=4

Beregn den ukendte side og de ukendte vinkler i trapezet.

- Jeg ved SLET ikke hvordan jeg skal begynde og hvor!

Jeg kan jo ikk' bruge cosinus - el. sinusrelationerne.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af Jerslev

#0: Du kan dele et trapez op i trekanter. :)
- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
11. april 2008 af 0oSarao0 (Slettet)

Jamen, jeg får hele tiden forskellige svar når jeg deler den på forskellige måder. :(

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2008 af sigmund (Slettet)

Hvad har du prøvet?

Svar #4
11. april 2008 af 0oSarao0 (Slettet)

Har regnet den ud nu. :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=497981

Skriv et svar til: Trapez 1G - niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.