Matematik
opskrivning af 2. gradsuligning
06. september 2004 af
Maria17 (Slettet)
Hvad er den mest hensigtsmæssige måde at opskrive dette resultat på?
L=]-uendelig;2[ og ]5,5;uendelig[
eller
L=R´]2;5,5[
eller duer ingen af dem?
L=]-uendelig;2[ og ]5,5;uendelig[
eller
L=R´]2;5,5[
eller duer ingen af dem?
Svar #1
06. september 2004 af Damon (Slettet)
L=]-uendelig;2[ U ]5,5;uendelig[
Sådan ville jeg skrive det.
Sådan ville jeg skrive det.
Svar #2
06. september 2004 af JulieJense (Slettet)
Ja, jeg er enig med Damon - sådan ville jeg også angive det, men der er ikke nogen af dem, der er mere rigtig end det andet - det er som du selv finder det mest overskueligt!
Svar #4
06. september 2004 af Damon (Slettet)
Ja bortset fra at de to du (#0) har skrevet ikke betyder det samme så er det ene ikke mere rigtigt end det andet.
Hvis man går ud fra det du har skrevet først er det rigtige skal den nederste se sådan her ud:
L=R\\[2;5,5]
Hvis man går ud fra det du har skrevet først er det rigtige skal den nederste se sådan her ud:
L=R\\[2;5,5]
Skriv et svar til: opskrivning af 2. gradsuligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
