Matematik

kan du ligninger? hjælp!

14. april 2008 af camilie2 (Slettet)
hjælp mig med at løse denne opgave,

a) x^1,74

jeg har flere af de opgaver.. men jeg håber jeg forklarer mig den første opgave. så jeg kan lave de andre.

på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er ikke nogen ligning!! En ligning indeholder et lighedstegn.

Svar #2
14. april 2008 af camilie2 (Slettet)

howw sorry. der skal være

x^1,74=16

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

x^1,74=16
<=>
x=16^(1/1,74)

Svar #4
14. april 2008 af camilie2 (Slettet)

hvorfor (1/1,74)

hvor kommer 1 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er bare en anden måde at skrive den 1,74'e rod på.

Skriv et svar til: kan du ligninger? hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.