Matematik

hvordan gøre jeg dèt? math.

14. april 2008 af Tabita_Ø (Slettet)

her er funktionen for forskriften: f(t)=12+3*t-e^0,5*t

hvordan bestemmer jeg f'(3)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2008 af mathon

f'(t) = 3 - 0,5*e^(0,5*t)

Svar #2
14. april 2008 af Tabita_Ø (Slettet)

giver det så = -0,25*(1,64)^x?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2008 af Da-ted (Slettet)

#1
Sikker på det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2008 af Da-ted (Slettet)

#3
Ups my bad. Læste ligningen forkert.. Beklager

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2008 af mathon

f'(3) = 3 - 0,5*e^(0,5*3)

Svar #6
14. april 2008 af Tabita_Ø (Slettet)

Jeg kan ikke taste det ind på min lommeregneren (jeg får resultatet, Error?

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2008 af mathon

f'(3) = 3 - 0,5*e^(0,5*3) = 0,759155

Skriv et svar til: hvordan gøre jeg dèt? math.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.