Matematik
Differentiere
16. april 2008 af
Malika (Slettet)
Hej jeg vil gerne have lidt hjælp til en opgave. Og det vil være virkelig sødt af dig hvis du kunne hjælpe.
Opgaven går ud på:
(*) k*a= -a´(t) eller (#) k*a^2 = -a´(t)
Eftervis at funktionerne f(t)= Ce^-kt og g(t)= 1/kt+C, hvor C er konstant, passer i de to ligninger (*) og (#).
Jeg har gjordt det på den her måde:
F(t)=Ce^-kt Differentiere udtrykket
F´(t)=k(Ce^-kt)
F´(t)k*f(t)
K*f(t)=-f(t)
min lærer sagde at jeg skal skrive meget tekst, med ved ikke hvad....
plzz help mee..
Opgaven går ud på:
(*) k*a= -a´(t) eller (#) k*a^2 = -a´(t)
Eftervis at funktionerne f(t)= Ce^-kt og g(t)= 1/kt+C, hvor C er konstant, passer i de to ligninger (*) og (#).
Jeg har gjordt det på den her måde:
F(t)=Ce^-kt Differentiere udtrykket
F´(t)=k(Ce^-kt)
F´(t)k*f(t)
K*f(t)=-f(t)
min lærer sagde at jeg skal skrive meget tekst, med ved ikke hvad....
plzz help mee..
Svar #1
16. april 2008 af Malika (Slettet)
Men kan ikke finde ud af hvordan jeg skal sætte den anden ligning ind..
Skriv et svar til: Differentiere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
