Matematik
Hjælp s:
17. april 2008 af
Skumfidusen1 (Slettet)
Ved en bestemt produktion er de totale omkostninger (målt i tusinde kr.) til at producere x enheder af en vare givet ved
O(x) = x^3 + 6x + 432
a) Hvad betyder modelparameteret 432?
b) Bestem O(10) & O'(10), & gør rede for, hvad disse tal fortæller om omkostningerne.
c) Givet:
E(x) = O(x)/x. Gør rede for, hvad E(x) betyder.
d) Betstem x, så E(x) bliver minimal ..
Har lavet hele opg. undtagen d) , er der nogen , der har en idé om , hvordan man gør ? s:
O(x) = x^3 + 6x + 432
a) Hvad betyder modelparameteret 432?
b) Bestem O(10) & O'(10), & gør rede for, hvad disse tal fortæller om omkostningerne.
c) Givet:
E(x) = O(x)/x. Gør rede for, hvad E(x) betyder.
d) Betstem x, så E(x) bliver minimal ..
Har lavet hele opg. undtagen d) , er der nogen , der har en idé om , hvordan man gør ? s:
Skriv et svar til: Hjælp s:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
