Matematik

rigtigt eller forkert?

19. april 2008 af Skat1 (Slettet)
(2ax+b)^2
(2ax+b)^2+c^2+4axb
(2ax+b)^2=4ax^2
(ax+b)^2= 4ax^2 + 4 *a*x*b + c^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2008 af josemaria (Slettet)

forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2008 af dnadan (Slettet)

(2ax+b)^2 = (2ax)^2+b^2+2*b*2ax=....

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2008 af josemaria (Slettet)

(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
Derfor:
(2ax+b)^2= (2ax)^2+b^2+4axb

Samme princip med den næste

Svar #4
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

hvad er forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2008 af josemaria (Slettet)

Spørgsmålet er; hvad er IKKE forkert?

Svar #6
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

ja men hvad skal jeg sætte ind af alt det i har skrevet?

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. april 2008 af josemaria (Slettet)

Du skal ikke indsætte noget.
Her har du din sætning:
(Camilla+Pedersen)^2=(Camilla)^2+(Pedersen)^2+2*Camilla*Pedersen

Svar #8
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

haha sjovt:P

hvordan skal den rigtige så være, hvis min er forkert?




Brugbart svar (0)

Svar #9
19. april 2008 af josemaria (Slettet)

Brug nu for pokker de formler.. SP er der ikke til selve eksamen, kære..

Skriv et svar til: rigtigt eller forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.