Matematik

er lost være sød at hjælpe....

21. april 2008 af niggaplz (Slettet)
jeg beder jer virkelig at hjælpe....jeg kan ikke finde ud af det.....

I firkant ABCD er /_A= /_D=85grader, /_ C=90grader og
/AB/=8 og /AD/=12.

beregn /BD/.

Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.


forstil jer firkanten:
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...


På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503306

Svar #2
21. april 2008 af niggaplz (Slettet)

Jeg ville jo ikke blive ved med at søge hjælp hvis jeg kunne finde ud af det....

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

Retningslinjer for Studieportalens forum
Opret dit eget indlæg:

Har du brug for lidt hjælp til dine lektier, kan du stille et spørgsmål til Studieportalens dygtige brugere her. I forummet kan du også stille spørgsmål af ren faglig nysgerrighed, få hjælp til studievejledning eller give ris og ros til Studieportalen. Du kan spørge eller skrive om lige hvad du har lyst til, blot du følger de få nedenstående råd og retningslinjer:


Søg for så vidt muligt i forum, opgaver, fagsider og artikler før du poster. Svaret du søger findes måske allerede i den omfattende database.


Indlæg rettet mod enkelt person henvises til Studieportalens beskedsystem.


Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)


Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar.


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med, når du stiller faglige spørgsmål. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at besvareren bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Placer kun dit indlæg i én kategori. Indlæg, der kan høre under to fag, bedes kun placeret i det fag, du synes bedst egnet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Indsæt dine værdier i cosinusrelationen som ibibib skrev:

BD² = AB² + AD² - 2·AB·AD·cosA
<=>
BD = sqrt(AB² + AD² - 2·AB·AD·cosA) [hvor, sqrt=kvadratrod]

Du kender AB, AD og vinklen A, så det er bare at regne det ud på en lommeregner. Hvis du stadig har problemer, kan du med fordel skrive hvor du hopper af.

Skriv et svar til: er lost være sød at hjælpe....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.