Matematik
differentialligning - model
23. april 2008 af
Nineb (Slettet)
Hej
Jeg har svært ved at se hvordan jeg skal lave den her opg:
http://peecee.dk/upload/view/110582
jeg har dog lavt den første, men har jeg er lidt blank ved de to andre.
Jeg har svært ved at se hvordan jeg skal lave den her opg:
http://peecee.dk/upload/view/110582
jeg har dog lavt den første, men har jeg er lidt blank ved de to andre.
Svar #2
23. april 2008 af Nineb (Slettet)
løse differentialligningen i den der 1/N*dn/dt
også sætte t=7?
hva med de andre variabler?
også sætte t=7?
hva med de andre variabler?
Svar #3
23. april 2008 af dnadan (Slettet)
dN/dt*1/N=at+b
konstanterne a og b findes ved lineær regression.
konstanterne a og b findes ved lineær regression.
Svar #4
23. april 2008 af Nineb (Slettet)
har fundet konstanterne a og b. Okay så det bare at indsætte.
men er stadig lidt i tvivl med b)
men er stadig lidt i tvivl med b)
Skriv et svar til: differentialligning - model
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
