Matematik

Eksponentielle udvikling?

23. april 2008 af S0me0ne (Slettet)
Hejsa.
er der nogen som kan hjælpe mig med denne opgave :) ?

"Om den eksponentielle udvikling f gælder, at f(2) = 1 og f(-2) = 81. Angiv en forskrift for f."

Mvh. Mark.

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af dnadan (Slettet)

Opstil to ligninger med to ubekendte og løs ligningssystemet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2008 af mathon

y = b*a^x

solve(81=b*a^(-2) and 1=b*a^2,{a,b})

Skriv et svar til: Eksponentielle udvikling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.