Matematik
hvad er bedst?
24. april 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Jeg har udregnet en 2. gradsligning og har sluttet et svar med:
x=kvdr(6), er det bedst at give dette som et svar ELLER skal man bare udregne det, så der står: 2,44949...
x=kvdr(6), er det bedst at give dette som et svar ELLER skal man bare udregne det, så der står: 2,44949...
Svar #1
24. april 2008 af Daniel TA (Slettet)
Begge dele er selvfølgelig rigtig, så derfor er der ingen forskel i pointgivningen fr lærerne.. Det har jeg personligt aldrig opfattet.
Men det er klart, at hvis det er en opgave uden hjælpemidler, så er kvdr(6) det rigtige svar..
Husk på at der er to løsninger; en positiv og negativ
Men det er klart, at hvis det er en opgave uden hjælpemidler, så er kvdr(6) det rigtige svar..
Husk på at der er to løsninger; en positiv og negativ
Svar #2
24. april 2008 af Lærke3400 (Slettet)
Det er lidt forskelligt fra lærer til lærer, men jeg mener at de fleste helst vil have det eksakte resultat - altså x=kvdr(6). Især hvis opgave kun hedder "løs 2.gradsligningen". Hvis opgaven handler om noget i det virkelige liv kan du skrive 2.45, da det er mere billedligt.
Du kan selvfølgelig også vælge at skrive begge løsninger.
Du kan selvfølgelig også vælge at skrive begge løsninger.
Skriv et svar til: hvad er bedst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
