Matematik
Eksponentiel udvikling
27. april 2008 af
xCarlax (Slettet)
Hej :).. Jeg har brug for hjælp til den her opgave
En radioaktive stof strontium 90 henfalder med 2.45% pr. år. Et laboratium indkøber 7g af stoffet i 2004
Indfør passende betegnelse, og opskriv et matematisk udtryk, der beskriver, hvorledes mængden af strontium 90 ændrer sig med tiden.
Jeg ved at udtrykket skal være eksponentiel udvikling y= b*a^x
7 g som bliver indkøbt er konstanten b
og 2.45% (a=1+r) skal man gør noget ved så den kan stå som a.
Håber I vil hjælpe :)
En radioaktive stof strontium 90 henfalder med 2.45% pr. år. Et laboratium indkøber 7g af stoffet i 2004
Indfør passende betegnelse, og opskriv et matematisk udtryk, der beskriver, hvorledes mængden af strontium 90 ændrer sig med tiden.
Jeg ved at udtrykket skal være eksponentiel udvikling y= b*a^x
7 g som bliver indkøbt er konstanten b
og 2.45% (a=1+r) skal man gør noget ved så den kan stå som a.
Håber I vil hjælpe :)
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
