Matematik
hjælp til en lille mat. opg!
09. september 2004 af
sabrine (Slettet)
Olieproduktionen i et land nedskæres med 0,8% om måneden.
Hvor mange procent af den oprindelige produktion opretholdes efter 2 år???
mit bud:
1+r til a: 1+0,008= 1,008 MEN......
hva skal jeg så...??
håber der er nogen der kan hjælpe.. på forhånd MANGE TAKKER!
Hvor mange procent af den oprindelige produktion opretholdes efter 2 år???
mit bud:
1+r til a: 1+0,008= 1,008 MEN......
hva skal jeg så...??
håber der er nogen der kan hjælpe.. på forhånd MANGE TAKKER!
Svar #1
09. september 2004 af frodo (Slettet)
k=ko(1+r)^n
n=24 (måneder på 2 år)
Du finder bare hvor meget k som funktionaf k, og ser hvor meget den er i forhold til
n=24 (måneder på 2 år)
Du finder bare hvor meget k som funktionaf k, og ser hvor meget den er i forhold til
Svar #3
09. september 2004 af Damon (Slettet)
(1+r)^(12*2) = (1+ (-0,008))^24 = 0,992^24 = 0,825 = 82,5%
Skriv et svar til: hjælp til en lille mat. opg!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
