Matematik
er det rigtigt?
29. april 2008 af
887 (Slettet)
jeg har vektorerne a=(5,3), b=(-2,-6) og c=(1,-2)
koordintaerne til 2a-5 er
(10,6)-)-(-10,-30)=(20,36) ikke?
og vektoren c-2b må være (1,-2)-(-4,-12)=(5,10) ikke?
koordintaerne til 2a-5 er
(10,6)-)-(-10,-30)=(20,36) ikke?
og vektoren c-2b må være (1,-2)-(-4,-12)=(5,10) ikke?
Svar #4
29. april 2008 af 887 (Slettet)
kan du så hælpe med denne opgave? Jeg ved OVERHOVEDET ikke hvad jeg skal!
Undersøg, om linien l: 6x-7y+9=0 er tangent til cirklen med ligning x²+y²-16x-4y=128. Bestem koordinater til eventuelle skæringspunkter. Lav en skitse, der viser situationen
Undersøg, om linien l: 6x-7y+9=0 er tangent til cirklen med ligning x²+y²-16x-4y=128. Bestem koordinater til eventuelle skæringspunkter. Lav en skitse, der viser situationen
Svar #5
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)
du har to ligninger med to ubekendte... brug f.eks. substitutionsmetoden!
Skriv et svar til: er det rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
