Matematik
Differentiering af en sammensat funktion
01. maj 2008 af
zuzu_dk (Slettet)
Hej
Jeg skal differentier følgende sammensat funktion:h(x)4+3e^2x.
Konstanten(4)går self. ud. og tilbage har vi 3e^2x:
Indre funktion: t=2x t'=2
Ydre funktion: y=3e^t y'=3e^t
h'(x)=t'*y'= 2*3e^t =6e^x
Er det rigtigt at det giver det?
På forhånd tak!
Jeg skal differentier følgende sammensat funktion:h(x)4+3e^2x.
Konstanten(4)går self. ud. og tilbage har vi 3e^2x:
Indre funktion: t=2x t'=2
Ydre funktion: y=3e^t y'=3e^t
h'(x)=t'*y'= 2*3e^t =6e^x
Er det rigtigt at det giver det?
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Differentiering af en sammensat funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
