Fysik

brug for hjælp.

03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)
k=ln(2)/T½
In(2)/ 1.8070128*10^11

skal jeg bare sige det for at finde k?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af dnadan (Slettet)

T½=ln(2)/k
<=>
k=ln(2)/T½

Indsæt den fundne halveringstid og regn det ud på lommeregneren.

Svar #2
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

har fundet halveringstiden, men forstår ikke det mest ved at finde k?


Svar #3
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

skal jeg bare dividerer halveringstiden med 2?

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

#3 Nej.

#1 har lavet omskrivningen til dig. Nu skal du bare indsætte halveringstiden og herefter beregne k.

Svar #5
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

ja men jeg har ikke in på min lommeregner?

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Den hedder ln!! Ikke in!

Svar #7
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

ja men har den ikke :S

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

Kopier nedenstående til Google-søgning og du vil få halveringskonstanten k.

ln(2)/(1.8070128*10^11)

Svar #9
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

ej hvor smart :)
mange tak for det..

Svar #10
03. maj 2008 af Skat1 (Slettet)

vil du ikke hjælpe mig med den anden opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #11
03. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

#0.
I fremtiden bedes du give dit indlæg en relevant og en sigende titel. Således hjælper du både de relevante brugere med let at kunne finde dit spørgsmål, samt at andre fremover kan drage nytte af netop dit indlæg.

Skriv et svar til: brug for hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.