Matematik

Nemt spørgsmål

03. maj 2008 af Kemikeren (Slettet)
A person estimates that he can travel at an average of 70 km/h between his home and the nearest town, 87 km away. On one particular journey it took him 1 hour and 20 minutes.

- Calculate his average speed for this journey?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af dnadan (Slettet)

hint: afstand/tiden

Svar #2
03. maj 2008 af Kemikeren (Slettet)

#1 Ja men hvordan får man 1 time og 20 minutter til at være i timer?

for man kan jo ikke sige:

speed = 87 km/1 hour and 20 minutes?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2008 af dnadan (Slettet)

1 time og 20 min = 1time + 1/3t = 4/3t

Skriv et svar til: Nemt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.