Matematik
Rettelse
05. maj 2008 af
HeidiSS (Slettet)
Nedenstående værdier kan enten fra en lineær udvikling y = a*x+b, eller fra en eksponentiel udvikling y=b*ax
x| 3 | 17|
y| 33| 489|
Bestem a og b, hvis udviklingen er lineær.
Lineær: y = ax+b
a = 32,5714
b = -64,7143
r^2 = 1
r = 1 (er det rigtigt)
Bestem a og b, hvis udviklingen er eksponentiel
Eksponentiel: y = b*a^x
b = 18,5195
a = 1,21235
r^2 = 1
r = 1
x| 3 | 17|
y| 33| 489|
Bestem a og b, hvis udviklingen er lineær.
Lineær: y = ax+b
a = 32,5714
b = -64,7143
r^2 = 1
r = 1 (er det rigtigt)
Bestem a og b, hvis udviklingen er eksponentiel
Eksponentiel: y = b*a^x
b = 18,5195
a = 1,21235
r^2 = 1
r = 1
Svar #1
05. maj 2008 af ibibib (Slettet)
Det er korrekt.
Når du laver regression med kun to punkter vil både r² og r være 1.
Når du laver regression med kun to punkter vil både r² og r være 1.
Skriv et svar til: Rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
