Matematik
Funktioner
12. september 2004 af
john vs. jon (Slettet)
4,013
I en elektrisk kreds er strømstyrken I(t) til tiden t givet ved
I(t)=4,2+2,5sin(50pi t)
hvor t er større end eller lige med 0.
(I måles i ampere og t i sekunder).
Bestem strømstyrken til tiden t=0(den kan jeg godt) samt den største og den mindste strømstyrke.
Beregn, hvornår strømstyrken første gang er 6,0 ampere
I en elektrisk kreds er strømstyrken I(t) til tiden t givet ved
I(t)=4,2+2,5sin(50pi t)
hvor t er større end eller lige med 0.
(I måles i ampere og t i sekunder).
Bestem strømstyrken til tiden t=0(den kan jeg godt) samt den største og den mindste strømstyrke.
Beregn, hvornår strømstyrken første gang er 6,0 ampere
Svar #1
12. september 2004 af erdos (Slettet)
"den største og den mindste strømstyrke":
Du differentierer og finder lokale ekstremaer.
"Beregn, hvornår strømstyrken første gang er 6,0 ampere":
Du sætter I(t)=6,0 og isolerer t. Da der står "første gang" er der sikkert flere løsninger. Du vælger naturligvis den laveste t-værdi.
Du differentierer og finder lokale ekstremaer.
"Beregn, hvornår strømstyrken første gang er 6,0 ampere":
Du sætter I(t)=6,0 og isolerer t. Da der står "første gang" er der sikkert flere løsninger. Du vælger naturligvis den laveste t-værdi.
Svar #2
15. september 2010 af edn (Slettet)
da det er en sinusfunktion svinger den mellem 1 og -1, så du får:
I_min=4,2+2,5*(-1)
I_max=4,2+2,5*1
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
