Matematik
undersøg stamfunktion
11. maj 2008 af
silverbabe (Slettet)
hejsa
jeg har en opgaver hvor jeg skal undersøge om funktionen g(x)=4+2x+x^2 er en stamfunktion til funktionen
f(x)=3+5x^4. hvordan/hvad gør man her ??
jeg har en opgaver hvor jeg skal undersøge om funktionen g(x)=4+2x+x^2 er en stamfunktion til funktionen
f(x)=3+5x^4. hvordan/hvad gør man her ??
Svar #2
11. maj 2008 af silverbabe (Slettet)
så får jeg g'(x)=2+5x^4 hvilket så ikke er en stamfunktion til
f(x)=3+5x^4 ??
f(x)=3+5x^4 ??
Svar #3
11. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)
hmmm.. hvordan får du g'(x) til at være 2+5x^4 ?
g'(x)=2+2x og g(x) er altså ikke stamfunktion til f(x)
g'(x)=2+2x og g(x) er altså ikke stamfunktion til f(x)
Svar #6
11. maj 2008 af silverbabe (Slettet)
ja man skal vide hvad man snakker om ellers er det sq ikke nemt.. sorry.. men tak for hjælpen
Skriv et svar til: undersøg stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
