Matematik

3. grads og rødder

13. maj 2008 af meandyou (Slettet)
Hej er der nogen som kan hjælpe mig med denne opgave:

Bestem c, så 1 er rod i 2x^3 - x^2 - 3x + c = 0

Takker :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af mathon

Bestem c, så 1 er rod i p(x) = 2x^3 - x^2 - 3x + c = 0
dvs.

Bestem c så p(1) = 0

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

c=-2

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2008 af Mandelbrot (Slettet)

#2 Nej

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2008 af mathon

Mandelbrot har luret dig!!!:-)

c = 2

Skriv et svar til: 3. grads og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.