Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til EØ søges

13. september 2004 af Xabbu (Slettet)
Jeg søger en der kan hjælpe mig med EØ niveau Handelshøjskolen i KBH.

Har et par opgaver hvor jeg har problemer, så ville være alletiders at få dem forklaret.

Håber der er nogen herinde.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Hvor er de opgaver?

Jeg bar på CBS, så det kan være der en mulighed, selvom jeg selv sidder og sveder over matematikken;-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

bar=går

Svar #3
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

Jeg har ikke skrevet dem her, men det er en hjemmeopgave, og har bare nogle enkelte spørgsmål til noget jeg ikke forstår at regne ud.

Kan skrive en her:

Har følgende TR funktion:

TR=-52Q^2+200Q

Jeg skal så finde P og AVC. P har jeg fint fundet til -52Q+200, men hvordan finder man AVC?

Hvad læser du på CBS?

Svar #4
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

Nåh fandt lige i din profil hvad du læser :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Hvad er AVC?
Står det i Salvatores bog?
Hvordan kan det være du skal bruge det? Der står i din profil, at du stadig læser på gym

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Eller det gør der ikke længere;-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Er det average costs?

Svar #8
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

AVC = TVC/Q og ja, det står der en masse om i Salvatores bog ;)

Og nej, går ikke på gym mere, havde bare ikke fået opdateret den ;)

Svar #9
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

Average Variable Cost

Men jeg har TR, som er Total Revenue, og ikke har noget med cost at gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Nå ja men hvad er TVC så?

Svar #11
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

Det er TC-TFC

Hehe, det er sort...

Har du MSN, det er måske nemmere at snakke der?

Brugbart svar (0)

Svar #12
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Nå ja det er sæføli Total Variable Costs.

Hmm kan faktisk ikke lige skelne imellem det, eftersom, som du netop siger, at funktionen er for TR og ikke TC.
Du har bare en indtægtsfunktion, men ikke en omkostingsfunktion

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. september 2004 af madsbs (Slettet)

Yes det har jeg, men det må lige blive om 30 min, da jeg skal spise og hente min broder.
Du kan bare tilføje mig, så går jeg på når jeg er klar

[email protected]

Svar #14
13. september 2004 af Xabbu (Slettet)

Ja, netop. Også det der undrer mig, for har man TC er det jo nemt nok, men eftersom det er en indtægtsfunktion har jeg ingen ide...

Skriv et svar til: Hjælp til EØ søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.