Matematik

Uden hjælper midler

17. maj 2008 af Mette12 (Slettet)
Hej

Jeg skal op i mat. på mandag, hvor vi i den første time vil få opgaver udenhjælpemidler.

Hvad kan man komme op i.
Jeg har prøvet at søge i opgaver, men der er ingen opgaver uden hjælpemidler.
Har i nogle opgaver uden hjælpe midler som jeg kunne kigge på.

Håber i kan hjælpe hurtigst muligt.

Mange tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2008 af 887 (Slettet)

sidder også og øver til prøven uden hjælpemidler, der er stor sandsynlighed for følgende:

- Andengradsligninger
- reduktionsstykker
- Brøker
- Funktioner
- Linjer og deres skæringspunkter
- Linjens ligning

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2008 af mathon

brøker
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=392659

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2008 af mathon

reduktion
herunder bl.a.

(a+b)^2 = a^2 + 2ab + b^2
(a-b)^2 = a^2 - 2ab + b^2
a^2 - b^2 = (a+b)(a-b)

og
omskrivningen
y = ax^2 + bx + c = a(x+(b/2))^2 + (-d/(4a))

Skriv et svar til: Uden hjælper midler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.