Matematik

hjælp søges!!

18. maj 2008 af caner18 (Slettet)
er der en der virkelig gerne vil hjælpe mig står mit i en lille mat problem kan ik finde ud af at løse den :S

opgave:

en eksponentielt voksende funktions graf går gennem punktet (7,200) og fordoblingskonstanten er 8

a) bestem forskriften for funktionen?
b) beregn f(15) og f(23)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2008 af hackerjohn (Slettet)

Intetsigende overskrift...

Svar #2
18. maj 2008 af caner18 (Slettet)

det er om ekspontial regning

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2008 af Isomorphician

a)
Udnyt at 8 = ln(2)/ln(a)

b)
Udregnes vha. fordoblingskonstanten.

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2008 af Malfoy (Slettet)

#1) Jo da! #0 har brug for hjælp :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2008 af mathon

y = f(x) = b*(2)^(x/8) = b*((2)^(1/8))^x = b*1,09051^x
og
200 = b*1,09051^7 ......

Skriv et svar til: hjælp søges!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.