Matematik

At få top karakter når det virkelig gælder

20. maj 2008 af Fassos (Slettet)
Hejsa..
Jeg ved at jeg kan score et 12 tal i matematik uanset om det er skriftlig eller mundtlig, men jeg har den tendens at jeg ved ikke om jeg skal tage herfra (studieportalen.dk) noter ligsom alle mulige andre gør/ eller jeg bare skal læse min bog grundigt og forstå sammenhængen. Eller om jeg skal bruge begge hehe. For jeg vil bestå. Eller skal jeg prøve at lege en mundtlig eksamen inden jeg tager den rigtige med en kammerat ??


Der er mange der tager herfra inden de skal op til eksamen, det er ikke snyd, for det kunne også være deres noter, men spørgsmålet er så om de kan forstå det. Så jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre/ stile op ??

Hvad skal jeg gøre for at forberede mig godt til den mundtlige matematik eksamen, jeg ved enten får jeg et 02 eller 4 i matematik til den skriftlige hvor jeg sagtens kunne have gjort det bedre spørgsmålet var så hvorfor jeg ikke gjorde det bedre.. :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2008 af dnadan (Slettet)

Læs bogen og suppler med noter, og hvis du synes, der mangler noget, så tilføj det selv.

Svar #2
20. maj 2008 af Fassos (Slettet)

gør du sådan ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)

#2) Nej.. han kan godt det hele i hovedet ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2008 af dnadan (Slettet)

#2 Til den skriftlige tog jeg ingen noter, forbedredte mig på ingen måde, jeg tog blot mad og drikkelse med. Men til den mundtlige lavede jeg noter til hvert emne (som kan findes herinde på Studieportalen.dk). Men til dem, som ikke gider laver noter helt fra bunden af, så skriv kommentarer til noterne, således I kan forstå dem, så gør blot dette.

#3 Da ikke det hele, men megen matematik kan jeg nu :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2008 af wupti-ani (Slettet)

På grund af den gode overskrift, tog jeg et kig på dit spørgsmål.
Jeg er dog selv folkeskole elev, så ved ikke om det er til nogen nytte, men du får det alligevel; hvis det var mig, havde jeg valgt ikke at begrænse mig for kilder. Syntes det giver meget at læse andres noter, samt terpe mat bogen grundigt igennem og forstå sammenhængen. "at lege" en mundtlig eksamen plejer jeg selv at gøre, hvilket virkelig hjælper mig og det gør mig mere sikker på mit stof..

Kort sagt, gør lidt af hvert..

Held og lykke med det hele (:

Svar #6
20. maj 2008 af Fassos (Slettet)

ok.. vi leger lige at du er min matlærer bare sådan for sjov, og det er c niveau og jeg træk tallet 2 og tallet tre viste sig at det var procent og rente:
så er jeg inde i forberedelseslokalet og forbereder mig, også går der lidt tid så kommer du og henter mig :)

også går vi i gang:
Så starter jeg med at sige hvad jeg synes det er væsentligt at vide for dette emne:

Del udgør procent af helhed det betyder at del/helhed = procent
Hvis to af de tre størrelser er kendt, kan man finde den tredje ved at isolere den ubekendte
Her er 2 eksempler
En ost på 200 g indeholder 18 % fedt Hvor mange gram fedt indeholder den?
200g * 0,18 = 36 g. altså vi har fundet ud af at En ost på 200 g indeholder 36 gram fedt.
et andet eksempel
En dram på 75 cl indeholder 27 cl sprit. Hvor mange procent?
0,36*100% = 36% Det betyder at den indeholder 36 %
så stopper vi lige her inden vi går videre med vækstprocent...

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)

#4) Hvis du blot får nogle flødeboller er jeg overbevist om, at du kan løse enhver matematikopgave :P

Svar #8
20. maj 2008 af Fassos (Slettet)

Jeg kommer med en konklusion, jeg bruger bogen, og hvis jeg mangler noget søger jeg på det og skriver det med i mine noter, det er en eksamen der betyder meget for mig.

Skriv et svar til: At få top karakter når det virkelig gælder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.