Kemi
H2O; produktet af en redoxreaktion?
20. maj 2008 af
DennisDeH (Slettet)
Heysa
Sidder og skriver en opgave om redoxreaktioner, og så er det jeg kommer i tvivl; er reaktionen mellem hydrogen H2 og Oxygen O2 ikke en redoxreaktion?
Mvh Dennis Hansen
Sidder og skriver en opgave om redoxreaktioner, og så er det jeg kommer i tvivl; er reaktionen mellem hydrogen H2 og Oxygen O2 ikke en redoxreaktion?
Mvh Dennis Hansen
Svar #1
20. maj 2008 af mathon
"er reaktionen mellem hydrogen H2 og Oxygen O2 ikke en redoxreaktion?"
JO!!!:-)
2H2 + O2 --> 2H2O
OT(H) i H2 = 0
OT(0) i O2 = 0
OT(H) i H2= = +1
OT(0) i H2O = -2
JO!!!:-)
2H2 + O2 --> 2H2O
OT(H) i H2 = 0
OT(0) i O2 = 0
OT(H) i H2= = +1
OT(0) i H2O = -2
Svar #2
20. maj 2008 af susna (Slettet)
Jo, brint bliver oxideret og ilt reduceret
2H2 + O2 -> 2H2(+I)O(-II)
2H2 + O2 -> 2H2(+I)O(-II)
Skriv et svar til: H2O; produktet af en redoxreaktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
