Fysik
hjæælp, forsøg
23. maj 2008 af
visuu1 (Slettet)
hej, er igang med en fysik rapport og mangler virkelig hjælp!
det er en rapport over at bestemme gitterkonstanten for 200 linjer/mm gitter. har gjort det for 100linjer/mm gitter.
bølgelængden er 632,8 nm, men er lidt lost, da jeg ikke kan komme videre!
det er en rapport over at bestemme gitterkonstanten for 200 linjer/mm gitter. har gjort det for 100linjer/mm gitter.
bølgelængden er 632,8 nm, men er lidt lost, da jeg ikke kan komme videre!
Svar #1
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)
Videre med hvad? Du skal anvende gitterligningen
d * Sin(theta) = n * lambda
Svar #3
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)
Når en laserstråle bliver sendt igennem et gitter vil nogle af strålerne være ubrudte dvs. 0. ordens linie. Andre dele af strålen bliver afbøjet i 1. 2. og 3. ordens linier. d er afstanden mellem gitterlinierne. Du har 100 linjer/ mm . Lambda er laserens bølgelængde.
Svar #4
23. maj 2008 af visuu1 (Slettet)
jeg har 200 linjer/mm.
lambda er 632,8
n=0 til n=1 er 12,2
og afstand fra væg til gitter er 90 cm.
hvordan kommer jeg så videre herfra?
lambda er 632,8
n=0 til n=1 er 12,2
og afstand fra væg til gitter er 90 cm.
hvordan kommer jeg så videre herfra?
Skriv et svar til: hjæælp, forsøg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
