Matematik

D={2x|x er element i A)

15. september 2004 af Carter (Slettet)
A={1,2,3,4,5,6}
D={2x|x er element i A)
D={2*1,2*2,2*3,2*4,2*5,2*6}
?? eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2004 af Jean

ja

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2004 af Ida Marie (Slettet)

ja, det vil jeg også sige.

Skriv et svar til: D={2x|x er element i A)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.