Matematik

Sumvektor problemer ti-89, eksempel fra bog?

25. maj 2008 af ejvind12 (Slettet)
Hej

Hvis i kigger på det her regne stykke:

http://warez-dk-toolz.org/files/e434dmus8qk7ux5hqx1u.jpg

Er der nogen der kan forklare, hvordan man er nået frem til det resultat ved udregning på lommeregner? Noget jeg skal have indstillet for kan på ingen måder få det de får.. Jeg får noget mellem 900-1100, med alle de mærkelige måder jeg har tastet det ind på?

Håber nogen kan hjælpe det irriterer mig meget, jeg ikke forstå det:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Tjek om den er indstillet til at regne med grader. Mode -> degree

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2008 af mathon

Mode -> degree

Define f(x,y,z) = (x^2+y^2-2*x*y*cos(z))^.5 ENTER

f(21.13,13.68,122) ENTER


Svar #3
25. maj 2008 af ejvind12 (Slettet)

mathon, Det var i hvert en ny måde.. kan bare stadig ikke få det til og passe =/

"Define f(x,y,z) = (x^2+y^2-2*x*y*cos(z))^.5 ENTER"

Hvorfor bliver den løftet op i ^.5 ?

får 939 eller et non-real result ?



Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2008 af mathon

MODE
Angle -> 2:DEGREE

dernæst

f(21.13,13.68,122) ENTER
displayet viser:
30,659

Svar #5
25. maj 2008 af ejvind12 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ! :) ... har tænkt meget over den .. hehe..

Forsat god aften !

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2008 af mathon

kvadratrod(x) = x^0.5

Skriv et svar til: Sumvektor problemer ti-89, eksempel fra bog?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.