Matematik
Modeller
29. maj 2008 af
Blize (Slettet)
Jeg har fået nogen eksamens spørgsmål jeg ikke helt forstår.
1)Fortæl hvordan man kan afgøre om et givet sæt af sammenhørende værdier kan beskrives ved lineær, eksponentiel eller potensiel sammenhæng.
2)Giv eksempler på hvordan man kan bestemme en ligning, der beskriver sammenhængen.
3)Du kan bruge selvvalgte eksempler eller nedenstående:
Dette er under emnet modeller..
På forhånd tak :)
1)Fortæl hvordan man kan afgøre om et givet sæt af sammenhørende værdier kan beskrives ved lineær, eksponentiel eller potensiel sammenhæng.
2)Giv eksempler på hvordan man kan bestemme en ligning, der beskriver sammenhængen.
3)Du kan bruge selvvalgte eksempler eller nedenstående:
Dette er under emnet modeller..
På forhånd tak :)
Svar #2
29. maj 2008 af Blize (Slettet)
Jeg må ærligt sige at jeg svarene der kunne jeg ikke bruge til særlig meget..
Svar #4
29. maj 2008 af eksamenshaj (Slettet)
Slå op i din matematikbog og læs hvad der står om regression.
Svar #5
29. maj 2008 af DeciMat (Slettet)
1)Et firma har 10 ansatte som arbejder 37 timer om ugen.
2)De laver to slags komponenter, lysdæmper og ræler.
3)De tjener dobbelt på lysdæmper og 50% på ræler.
4)lysdæmpere salges for 100kr. ræler for 150kr.
5)De tager 30min for lysdæmper og 40 min for ræle.
Beregn maksimal antal lysdæmpere firmaet kan producere, når x1>0 , x2>0
Beregn de antal lysdæmpere og ræler som giver firmaet højeste indtægt.
så kan man lave følgende uligheder/ligninger.
Vi kaldte lysdæmper for x1 og ræle for x2
1) 10*37*60=22200
2) x1 og x2
3) lav selv
4) lav selv
5)x1*30+x2*40=<22200
Indtegn linjerne i koordinatsystem.
2)De laver to slags komponenter, lysdæmper og ræler.
3)De tjener dobbelt på lysdæmper og 50% på ræler.
4)lysdæmpere salges for 100kr. ræler for 150kr.
5)De tager 30min for lysdæmper og 40 min for ræle.
Beregn maksimal antal lysdæmpere firmaet kan producere, når x1>0 , x2>0
Beregn de antal lysdæmpere og ræler som giver firmaet højeste indtægt.
så kan man lave følgende uligheder/ligninger.
Vi kaldte lysdæmper for x1 og ræle for x2
1) 10*37*60=22200
2) x1 og x2
3) lav selv
4) lav selv
5)x1*30+x2*40=<22200
Indtegn linjerne i koordinatsystem.
Skriv et svar til: Modeller
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
