Biologi
NPP? BPP? R? - haster
02. juni 2008 af
rasmol (Slettet)
Hej!
Vi har i en eller anden timen fået følgende formel:
BPP = NPP + R (R=respiration)
Men hvad er det præcis at brutto primær produktion (BPP) og netto primær produktionen (NPP) betyder i forbindelse med fotosyntese og respiration?
Vi har i en eller anden timen fået følgende formel:
BPP = NPP + R (R=respiration)
Men hvad er det præcis at brutto primær produktion (BPP) og netto primær produktionen (NPP) betyder i forbindelse med fotosyntese og respiration?
Svar #1
02. juni 2008 af birthe88 (Slettet)
hej,
jeg har skrevet følgende i en rapport og fået rettetegn:
En plantes produktion opdeles i BPP og NPP. BPP er den totale mængde organisk stof, som dannes ved fotosyntese pr. arealenhed pr. år. NPP er tilvæksten, dvs. det, som næste led i fødekæden anvender. BPP og NPP kan måles ud fra CO2 samt O2.
Håber det kan bruges
jeg har skrevet følgende i en rapport og fået rettetegn:
En plantes produktion opdeles i BPP og NPP. BPP er den totale mængde organisk stof, som dannes ved fotosyntese pr. arealenhed pr. år. NPP er tilvæksten, dvs. det, som næste led i fødekæden anvender. BPP og NPP kan måles ud fra CO2 samt O2.
Håber det kan bruges
Skriv et svar til: NPP? BPP? R? - haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
