Matematik
cylinder V og r ?
04. juni 2008 af
marillos_lkd (Slettet)
Hej dejlige hjælp fokes.
Er stødt ind i denne underlige opgave i en aflevering
En figur der består af en cylinder og to halvkugler har et rumfang der er
V= 3.14 *(r)^(2)*h - (4)/(3)* 3.14 *(r)^(3)
Og dets overfladeareal
Ov ; 2*3.14 *r*h + 4* 3.14 *(r)^(2)= 4
Hvordan bestemmes V som funktion af r ?
Er stødt ind i denne underlige opgave i en aflevering
En figur der består af en cylinder og to halvkugler har et rumfang der er
V= 3.14 *(r)^(2)*h - (4)/(3)* 3.14 *(r)^(3)
Og dets overfladeareal
Ov ; 2*3.14 *r*h + 4* 3.14 *(r)^(2)= 4
Hvordan bestemmes V som funktion af r ?
Svar #1
04. juni 2008 af Danielras (Slettet)
Isoler h af udtrykket for overfladearealet og indsæt det i udtrykket for volumenet.
Skriv et svar til: cylinder V og r ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
