Matematik
algebraiske metoder?
08. juni 2008 af
chiliconcarne (Slettet)
Hej (:
Jeg mangler at forberede mig til 2 af pensum spørgsmålene. De handler om algebraiske metoder, der står:
9. Algebraiske metoder: specielt ønskes en gennemgang af potemsregnereglerne.
10. Algebraiske metoder: specielt ønskes en gennemgang af anvendelserne i ligninger.
Hvad er det helt præcist de vil have mig til? + hvad skal jeg ellers have med under de to spørgsmål som noget ekstra viden?
tak (:
Jeg mangler at forberede mig til 2 af pensum spørgsmålene. De handler om algebraiske metoder, der står:
9. Algebraiske metoder: specielt ønskes en gennemgang af potemsregnereglerne.
10. Algebraiske metoder: specielt ønskes en gennemgang af anvendelserne i ligninger.
Hvad er det helt præcist de vil have mig til? + hvad skal jeg ellers have med under de to spørgsmål som noget ekstra viden?
tak (:
Svar #1
08. juni 2008 af Isomorphician
9)
kig på:
(x^p)*(x^q) = x^(p+q)
(x^p)/(x^q) = x^(p-q)
(x^p)^q = x^(p*q)
(x*y)^p = x^p * y^p
kig på:
(x^p)*(x^q) = x^(p+q)
(x^p)/(x^q) = x^(p-q)
(x^p)^q = x^(p*q)
(x*y)^p = x^p * y^p
Skriv et svar til: algebraiske metoder?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
