Fysik
Energi
08. juni 2008 af
Helena7 (Slettet)
Hvad kræver mest energi: at smelte is eller fordampe vand ?
Svar #2
08. juni 2008 af Xyxoz (Slettet)
Opslagsværk.
Ls (specifik smeltevarme) for vand = 334,4
Lf (specifik fordampningsvarme) for vand = 2260
Herefter benytter du formlen:
L = Q/m
Ls (specifik smeltevarme) for vand = 334,4
Lf (specifik fordampningsvarme) for vand = 2260
Herefter benytter du formlen:
L = Q/m
Svar #3
08. juni 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Ad #2
Har du samme mængde is og vand vil det selvfølgelig kræve mest energi at fordampe vand.
Har du samme mængde is og vand vil det selvfølgelig kræve mest energi at fordampe vand.
Skriv et svar til: Energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
