Kemi
methan =methanol er det samme?
11. juni 2008 af
studentpigen (Slettet)
hej
jeg er nu forvirret er, haster skal till kemi c
methan ch4
ethan ch3 - ch3
propan ch3 - ch2 ch3
men hvad er så methanol er det det samme, som methan eller er det noget helt nyt grundsof. også ethanol og propanol
jeg er nu forvirret er, haster skal till kemi c
methan ch4
ethan ch3 - ch3
propan ch3 - ch2 ch3
men hvad er så methanol er det det samme, som methan eller er det noget helt nyt grundsof. også ethanol og propanol
Svar #1
11. juni 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Methanol og methan er IKKE det samme.
Methanol er en sammentrækning af methan + alkohol = methan-ol = methanol
I kemiens verden skriver grundstofferne med store bogstaver:
CH4, CH3-CH3 osv.
Methanol er en sammentrækning af methan + alkohol = methan-ol = methanol
I kemiens verden skriver grundstofferne med store bogstaver:
CH4, CH3-CH3 osv.
Skriv et svar til: methan =methanol er det samme?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
