Matematik
kan det passe at..?
22. september 2004 af
niqo (Slettet)
jeg har en opagv her som driller lidt..
a)
Grønlands indlandsis rummer ca. 2,7mio. km3 is.
Hvis man forestiller sig at denne is fordeles i et hævnt lag over hele jordoverfladen, hvor tykt et lag ville det så blive?
Jeg har jordens overfaldeareal resultat til 5,099043638 x 10^14 m2
skal man så ikk lave 2,7 om til m ved at gange med 1000 og så får man
2700000000/5,099043638 x 10^14 m2 = ?
er det ikk sådan den skal løses?
når man ganger 2,7 med 1000 bliver det oz i kubikmeter ikk? at den forvandler fra kvadrat til kubik? kan det passe?
PÅ FORHÅND TUSINDE TAK!!!
a)
Grønlands indlandsis rummer ca. 2,7mio. km3 is.
Hvis man forestiller sig at denne is fordeles i et hævnt lag over hele jordoverfladen, hvor tykt et lag ville det så blive?
Jeg har jordens overfaldeareal resultat til 5,099043638 x 10^14 m2
skal man så ikk lave 2,7 om til m ved at gange med 1000 og så får man
2700000000/5,099043638 x 10^14 m2 = ?
er det ikk sådan den skal løses?
når man ganger 2,7 med 1000 bliver det oz i kubikmeter ikk? at den forvandler fra kvadrat til kubik? kan det passe?
PÅ FORHÅND TUSINDE TAK!!!
Svar #2
22. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Spørg dig selv: Hvor mange m^2 går der til en km^2; svaret er naturligvis 1000m * 1000m = 10^6 m^2
Ergo find overflade arealet i km^2
derefter ved du at:
overflade * højde = 2.7*10^6 km^3
Ergo find overflade arealet i km^2
derefter ved du at:
overflade * højde = 2.7*10^6 km^3
Skriv et svar til: kan det passe at..?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
