Dansk
Mangler et godt råd om timing!!?
13. juni 2008 af
12.marts (Slettet)
Hejsa..
Jeg sidder nu og er ved at blive en smule stresset over alt det, jeg skal nå at læse inden jeg skal have huen på hovedet.. Mit problem ligger i, at jeg har 2 eksaminer tilbage.. Dansk er på torsdag = 5 dage til og derefter historie om onsdagen = 5 dage efter dansk..
I hvert fag findes der 7 områder.. I historie er de relativt store.. Og da jeg ikke engang har 1 dag til at læse op på hvert forløb, vil jeg høre til om der er nogen der kan give nogle råd om hvordan jeg bør gribe situationen an..
Sagen er den, at jeg ikke kun vil nøjes med at bestå - men vil gerne satse på en højere karakter, da de vil få indvirkning på, om jeg kan komme ind på den videre uddannelse jeg ønsker..
På forhånd tak..
Jeg sidder nu og er ved at blive en smule stresset over alt det, jeg skal nå at læse inden jeg skal have huen på hovedet.. Mit problem ligger i, at jeg har 2 eksaminer tilbage.. Dansk er på torsdag = 5 dage til og derefter historie om onsdagen = 5 dage efter dansk..
I hvert fag findes der 7 områder.. I historie er de relativt store.. Og da jeg ikke engang har 1 dag til at læse op på hvert forløb, vil jeg høre til om der er nogen der kan give nogle råd om hvordan jeg bør gribe situationen an..
Sagen er den, at jeg ikke kun vil nøjes med at bestå - men vil gerne satse på en højere karakter, da de vil få indvirkning på, om jeg kan komme ind på den videre uddannelse jeg ønsker..
På forhånd tak..
Skriv et svar til: Mangler et godt råd om timing!!?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
