Matematik
Algebrabetegnelsernes betydning
15. juni 2008 af
Jonas Staal (Slettet)
Jeg ved det ikke hvorfor kvadratrod og anden potens indgår som en del af Pythagoras' læresætning. Hvad er deres funktioner i læresætningen?
Svar #1
15. juni 2008 af mathon
c^2 = a^2 + b^2
her indgår størrelsernes kvadrater
c = sqrt(a^2 + b^2)
a = sqrt(c^2 - b^2)
b = sqrt(c^2 - a^2)
her
benyttes kvadratrod
her indgår størrelsernes kvadrater
c = sqrt(a^2 + b^2)
a = sqrt(c^2 - b^2)
b = sqrt(c^2 - a^2)
her
benyttes kvadratrod
Svar #2
15. juni 2008 af Jonas Staal (Slettet)
Ja men hvorfor benyttes kvadratrod og anden potens? Er det fordi de er hinandens modsætninger eller hvad?
Skriv et svar til: Algebrabetegnelsernes betydning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
