Matematik

Cirklens areal i 2. gradsfunktion

16. juni 2008 af Jonas Staal (Slettet)
Hvis man skulle illustrere cirklens areal (pi*r^2) i en 2. gradsfunktion hvor x er en konstant stigende radius - hvad er så konstanterne a, b og c i ovenstående formel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2008 af tal-pædagog (Slettet)

Så er a=pi og b=c=0.

Skriv et svar til: Cirklens areal i 2. gradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.