Matematik
Ligning.
18. juni 2008 af
UklogStina (Slettet)
Er der nogle der kan løse den her, for jeg kan ikke.
Andengradsligning: 4x2+7x-8=0.
Andengradsligning: 4x2+7x-8=0.
Svar #1
18. juni 2008 af Isomorphician
brug den almindelige løsningsformel:
x = (-b +- kvrod(D))/2a
hvor d = b^2 - 4ac
x = (-b +- kvrod(D))/2a
hvor d = b^2 - 4ac
Svar #4
18. juni 2008 af mathon
ja netop når 4x^2+7x-8=0
d = 7^2-4*4*(-8) = 177
xo1 = (-b+sqrt(d))/(2a) = (-7+sqrt(177))/(2*4) = (-7+sqrt(177))/8
= ca. 0,788
xo2 = (-b-sqrt(d))/(2a) = (-7-sqrt(177))/(2*4) = (-7-sqrt(177))/8
= ca. -2,538
d = 7^2-4*4*(-8) = 177
xo1 = (-b+sqrt(d))/(2a) = (-7+sqrt(177))/(2*4) = (-7+sqrt(177))/8
= ca. 0,788
xo2 = (-b-sqrt(d))/(2a) = (-7-sqrt(177))/(2*4) = (-7-sqrt(177))/8
= ca. -2,538
Svar #8
18. juni 2008 af UklogStina (Slettet)
Tak for hjælpen, men det er stadig meget forvirrende for mig, er rigtig dårlig til sådan noget s:
Men det er bedre end ingenting (:
Men det er bedre end ingenting (:
Skriv et svar til: Ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
