Fysik
Galileo's 2. lov?
18. juni 2008 af
Christian14 (Slettet)
Hej.
jeg skal til eksamen imorgen og ville høre om nogen af jer kan forklare mig Galileo's 2. lov, så jeg kan forstå det.?.. "Faldvejen er proportional med faldtiden kvardrat".
Forhåndsmæssigt tak.
jeg skal til eksamen imorgen og ville høre om nogen af jer kan forklare mig Galileo's 2. lov, så jeg kan forstå det.?.. "Faldvejen er proportional med faldtiden kvardrat".
Forhåndsmæssigt tak.
Svar #1
18. juni 2008 af goathunter (Slettet)
s = k*t^2
Hvor k er en proportionalitetskonstant, som viser sig at være 0,5g
Hvor k er en proportionalitetskonstant, som viser sig at være 0,5g
Svar #2
18. juni 2008 af Christian14 (Slettet)
men jeg forstår ikke det ?... hvad menes der med faldtidens kvardrat?
Svar #3
18. juni 2008 af juventuz (Slettet)
kvadratet af x=x^2 tænk på kvadrat=x*x
faldtidens kvadrat=t^2 "t" står for tiden
Se derefter i #1 igen, for at få mere mening.
Forstår du ordet proportionalitet?
faldtidens kvadrat=t^2 "t" står for tiden
Se derefter i #1 igen, for at få mere mening.
Forstår du ordet proportionalitet?
Skriv et svar til: Galileo's 2. lov?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
