Tysk

Mindre end du tror

26. september 2004 af niqo (Slettet)
hej.. et par ord som jeg gerne vil ha dem i førnutid:

slappe af = entspannt?
begravet = bestatten?
badet = gebaden?
renset =
cyklet = geradturen?

jeg kan ikk huske dem helt, nogle der vil være sød og tjek dem ud? på forhånd tak!

Svar #1
26. september 2004 af niqo (Slettet)

ej please? virkelig ingen der vil tjek dem ud? jeg har desværre glemt min ordbog på gym ved godt det er flovt at spørge om det her men jeg behøver det her virkeligt.. hmm vil vente stadig..

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2004 af Mads (Slettet)

Måske du skulle vente lige lidt mere end 13 minutter!
Ellers findes der mange udemærkede sider på nettet hvor du kan bøje verber.

Svar #3
26. september 2004 af niqo (Slettet)

hvilke sider er det? må jeg ikk få nogle links til dem?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2004 af Jinjok (Slettet)

Hvad er førnutid for noget - Vergangenheit?

slappe af = entspannt? bingo!
begravet = bestatten?
badet = gebaden? bingo!
renset =
cyklet = geradturen?

Hilsen fra pølsetyskeren
Jinjok

Skriv et svar til: Mindre end du tror

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.