Kemi
kugler i kemi!
22. juni 2008 af
YodawgYowwwwwww (Slettet)
er der nogen der kan huske hvad de forskellige farvede kugler i kemi står for?.. Dem man kan bygge atomer med.
Der er sorte kugler/"atomer"
så er der hvide
blå
røde
kan ikke husk om der er flere er der nognen der ka nævne hvad hviklen farve står for? altså hvilket atom det er ... kan sku ikk huske.. gider ikk spørge i morgen derinde://
Der er sorte kugler/"atomer"
så er der hvide
blå
røde
kan ikke husk om der er flere er der nognen der ka nævne hvad hviklen farve står for? altså hvilket atom det er ... kan sku ikk huske.. gider ikk spørge i morgen derinde://
Svar #1
22. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)
Det her er efter hukommelsen.
Sort=carbon (kul)
Hvide=hydrogen
Gul=Svovl
Men det skulle gerne stå på den æske kuglerne ligger i :)
Sort=carbon (kul)
Hvide=hydrogen
Gul=Svovl
Men det skulle gerne stå på den æske kuglerne ligger i :)
Svar #2
22. juni 2008 af Da-ted (Slettet)
Ellers kan du jo bare selv bestemme:s... Dem med 4 bindinger er carbon/svovl, chlor/brint er hvide osv..
Svar #3
28. juni 2008 af DON CARLOS (Slettet)
#0
#2 har ret, det kommer an på hvor mange bindinger der er.
Derudover husker jeg:
Blå = P
Rød = O
... og så ellers som #1 skriver :o)
#2 har ret, det kommer an på hvor mange bindinger der er.
Derudover husker jeg:
Blå = P
Rød = O
... og så ellers som #1 skriver :o)
Skriv et svar til: kugler i kemi!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
