Matematik

Vektore forklaring søges?

23. august 2008 af mm2 (Slettet)

VETORE: opgaven lyder:

Jeg har kigget på teorien i bøgerne, men synes ikke jeg kan gennemskue hvad jeg skal gøre!

BETRAGT EN VEKTOR v=(6,8)

6 står over 8 i parentesen..

Beregn koordinatsættene til hver af vektorerne (v-->/ v-->),

                                                                                    ( v-->/2)

                                                                                    ( v-->/3)

--> tegnet/pilen skal stå over v`èrne


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2008 af Isomorphician

(v/2) er det samme som at sige 0,5(v) = 0,5(6, 8)

v = vektor v


Svar #2
23. august 2008 af mm2 (Slettet)

også skal man gange 0,5 ind på hver koordinat..

Tak for den hurtige besvarelse jeg er taknemmelig


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2008 af Isomorphician

#2

Ja det skal man.


Skriv et svar til: Vektore forklaring søges?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.