Matematik

Funktion

24. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Opgaven lyder:

Bestm det tidspunkt, hvor CO2 indholdet kommer under 20mg/L.

Funktionen er f(t)= 9,4 * sin ( 0,26*t + 0,99) + 17, 0< t < 24

Kan jeg så godt løse f(t)=20 ? og så tage det første tidspunkt (t=7,02)??

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja, du skal bare løse f(t)=20.


Svar #2
24. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Og da det giver to løsninger, tager man bare den første tid?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg har ikke regnet den ud, men husk at t skal være større end 0 og mindre end 24. Hjælper det?


Svar #4
24. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Det har jeg husket, og det er der den giver to resultater, men jeg ved at det må være kl 7 da det ellers sku være kl 21.. :)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.