Matematik

Tegning af grafer, uden brug af cas

25. august 2008 af S0me0ne (Slettet)

Hejsa.

Jeg har fået den opgave her, som jeg ikke ved hvordan jeg skal løse og hvordan:

Tegn - uden brug af cas - graferne for følgende funktioner.

f(x)=sin x, g(x)=3*sin*x, h(x)=1/2*sin*x

Angiv funktionernes amplitude? Hvorledes er graferne periode?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af mathon

grafen for
f(x) = k*sin(x)

er grafen for
sin(x) underkastet en ret affinitet med forvandlingstal k og og x-aksen som forvandlingsakse.

amplituden er k og perioden er


Skriv et svar til: Tegning af grafer, uden brug af cas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.