Matematik

et hurtigt spørgsmål

26. august 2008 af kim19 (Slettet)

1/3 = 1/√(2xo)

det skal blive 9 / 2 = xo
 

hvordan kan det blive det, håber en kan forklar mig det. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2008 af Isomorphician

1/3 = 1/√(2x0) <=>

(1/3)(√2x0) = 1 <=>

√(2x0) = 3 <=>

2x0 = 9 <=>

x0 = 9/2


Svar #2
26. august 2008 af kim19 (Slettet)

selvfølgelig, mange tak


Skriv et svar til: et hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.